Buka shpk

Mjeshtër i bukës

	 	 

Buka shpk hap konkurs për Mjeshtër të bukës

Përgjegjësitë\Detyrat

 1. Bashkepunon me stafin tjetër që përgatitin brumnat dhe udhëzon për përsonat e caktuar për sasine që duhet përgatit për pjekje
 2. Pjekë produktet dhe kordinon që procesi i prodhimit finalizohet sipas kualitetit dhe standardeve të kompanisë
 3. Kontrollon ardhjen e bukës sipas standarteve të kompanisë
 4. Bënë pjekjen e produkteve sipas normativit dhe standardeve të kompanisë
 5. Kontrollon pjekjen e produkteve sipas procesit dhe procedurave të kontrollit që kompania ushtron
 6. Matë dhe peshon produktet pas pjekjes
 7. Kontrollon kualitetin e produkteve sipas standardeve të kompanisë që produktet duhet të jenë
 8. Numron dhe raporton produktet e pjekura
 9. Raporton për produktet e dëmtuara gjatë procesit të pjekjes dhe defektet e ndërlidhura gjatë këti procesi
 10. Ndihmon Menaxherin e Prodhimit në menaxhim dhe kordinim e procesit të prodhimit sipas standardeve të kompanisë.
 11. Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës.

Kualifikimet/Aftësitë:

 1. Shkollimi i mesëm është i obliguar
 2. Eksperiencë në bukëpjekje minimum 5 vite
 3. Njohje të mirë të varietetit produkteve, normativit dhe kualitetit të tyre
 4. Njohje e mirë me standardet HACCP dhe ISO

Të jetë fleksibil në orar të punës dhe kryerjen e detyrave tjera gjatë gjithë procesit të prodhimit.

Shikime 775
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC