Instituti KAF

Trajnime për (EVP/CPD) - Prishtinë, Shqipëri, Maqedoni

	 	 

Titulli: Trajnime për ( EVP/CPD )

Instituti KAF ju fton të merrni pjesë në SEMINARET e radhës të organizuar në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional, me ç’rast pjesëmarrësit do të përfitojnë orë të verifikueshme (EVP/CPD). Në kuadër të organizatës ku ju punoni, inkurajojmë të marrin pjesë të interesuarit që bëjnë pjesë në grupin e rekomandimit të IKAF-it.

 1. SEMINAR – Hartimi i Pasqyrave Financiare per OJQ dhe Auditimi i tyre
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi:
  IKAF-Prishtinë
 2. SEMINAR – Reforma Në  Administratën Publike
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: Shqipëri
 3. SEMINAR – E drejta e zbritjes së TVSH-së dhe Rregullimet e zbritjeve
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: IKAF-Prishtinë
 4. SEMINAR – Rishikimi i pasqyrave vjetore financiare dhe ligj për kontabilitet, raportim financiar dhe auditim
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: IKAF-Prishtinë
 5. SEMINAR – Auditimi i Sistemit të Burimeve Njerëzore
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: IKAF-Prishtinë
 6. SEMINAR – Kodi i Etikës për Kontabilistët Profesional
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: IKAF-Prishtinë
 7. SEMINAR – Mbyllja e vitit fiskal, barazimi dhe raportimi financiar vjetor nga Organizatat Buxhetore
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: Maqedoni
 8. SEMINAR – Menaxhimi i Vazhdimesise së Organizatës dhe Roli i Auditimit te Brendshëm
  Lexo më shumë: Kliko këtu
  Apliko Online: Kliko këtu
  Vendi: Maqedoni
Shikime 903
Kategoria Kontabilitet
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC