Instituti KAF

Studioni në Certifikime Profesionale

	 	 

Titulli: Studio në Certifikime Profesionale

Konkurs për regjistrimin e kandidatëve në Institutin KAF për Afatin Shkurt 2020

Paguajë koston e regjistrimit dhe përfito 20% Zbritje. Mundësi pagese edhe me këste.

Format e studimit

– Trajnim në klasë*

– Vetë-studim (online)**

Certifikimet Profesionale. Për të aplikuar online kliko në lidhjet e më poshtë

- AB Auditor i Brendshëm i Certifikuarnë Sektorin Privat dhe Publik (5/module)

- AC Auditor i Jashtëm i Certifikuar – Niveli i Tretë (5/module)

- KC Kontabilist i Certifikuar – Niveli i Dytë (5/module)

- TK Teknik i Kontabilitetit – Niveli i Parë (4/module)

- NK Në punës i Kontabilitetit – Bookkeeping (3/module)

- CMA ( Certified Management Accountant ) Certifikim Amerikan

Fazat aplikimit me zbritje:

Faza e dyte e regjistrimit dhe zbritjeve:

-- 20 % prej 19 nentor deri 10 dhjetor

Faza e trete e regjistrimit dhe zbritjeve:

-- 10 % prej 11 dhjetor deri 31 dhjetor

Faza e katert e regjistrimit:

-- 0% prej 01 janar deri 15 shkurt 2020

Apliko Online: https://www.ikaf.org/aplikimi-online

Shikime 798
Kategoria Kontabilitet
Skadon 19 ditë
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC