Restaurant Freskia

Menaxher/e, Kuzhinier/e

	 	 

Restaurant Freskia ne Germi hap konkurs per keto pozita:

 1. Menaxher/e
 2. Kuzhinier/e

Detyrat dhe pergjegjesite per poziten Menaxher/e

 • Organizimi dhe pergjegjesiahe mbarevajtjen e puneve;
 • Organizimi i stafit dhe delegimi i puneve;
 • Pergatitja dhe perpunimi I raporteve ditore dhe mujore;
 • Kontrollimi i procesit te sherbimit dhe mikpritjes ndaj konsumatoreve;
 • Kontrollimi i kualitetit;

Detyrat dhe pergjegjesite per poziten Kuzhinier/e

 • Të ketë njohuri për përgatitjen e ushqimeve të ndryshme.
 • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
 • Komunikon me pjesën tjetër të stafit për kërkesat e klientëve

Kualifikimet:

 • Shkollim i larte professional
 • Te keni aftesi te mira komunikative, te organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes se problemeve
 • Preferohet se paku 2 vite pervoje pune
 • Te keni njohuri elementare kompjuterike
 • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibiliteti

Te gjitha kandidatet e interesuar mund te aplikojne perms emailit: granitk1@gmail.com apo perms numrit te kontaktit 049 39 39 59

Shikime 2235
Kategoria Hoteleri
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC