Albi Group

Sigurim fizik

	 	 

Albi Group Sh.p.k me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group Sh.p.k kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si :

Sigurim Fizik

Vendi i punës : Albi Mall

DETYRAT:

 • Mbikëqyrë hyrjen dhe daljen në objekt;
 • E bën informimin e menaxherit për gjendjen e objekteve
 • E bën pranim-dorëzimin dhe e informon pjesëtarin tjetër të sigurimit mbi gjendjen dhe ndodhin eventuale gjatë turnit të tij
 • Bën sigurimin e lokacionit përfshirë zyret dhe qendrën e Albi Mall
 • Mbikëqyrë lëvizjen e personave dhe automjeteve;
 • Parandalon incidentet dhe përkujdeset për tejkalimin e tyre
 • Bën kontrollin fizik të objektit dhe rrethit të ndërtesës;
 • Kryen edhe punë të tjera të kësaj natyre sipas udhëzimeve të menaxherit të tij të cilit edhe i raporton për punën e vet.

KUALIFIKIMET:

 • Shkolla e mesme
 • Të ketë përvojë pune në sigurim
 • Të mos kenë dosje kriminale apo ndonjë rast ligjor në process
 • Të jetë i gatshëm për të punuar me ndërrime;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore;
 • Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për punë nën presion të mundshëm

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në e-mail adresën: hr@albicenter.com, apo përmes web faqes së Albi Mall: http://www.albigroup.com./

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1869
Kategoria Sigurim
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC