Interstone

Punëtor në depo

	 	 

KONKURS PËR PUNËTOR NË DEPO

Inter Stone L.L.C., njësia e saj në Zahac, Pejë ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për depo me përvojë në drejtimin e Pirunerit dhe të jetë banor i Komunës së Pejës ose Komunës së Klinës.

Përgjegjësitë:

 • Përdorimi i Pirunerit (Forkliftit)
 • Ngarkim Shkarkimi I Mallit me Piruner, Kran dhe Fizikisht kur është e nevojshme.
 • Mirëmbajtja e Depos.
 • Pastrimi I mallit dhe depos.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 18-40 vjeç
 • Fizikisht i shëndetshëm
 • Përvojë pune në përdorimin e Pirunerit (Forkliftit)
 • Të jetë banor i Komunës së Pejës ose Komunës së Klinës.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke dërguar CV-në në emailin info@interstone.co ose  në numrin 049 491 026 dhe 049 491 888. Për me shumë informata mund të telefononi në numrin 049 491 026 dhe 049 491 888 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00 ose në linkun: http://interstone.co/al/kontakti/interstone-prishtina

Faleminderit!

Shikime 3192
Kategoria Të tjera
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC