Fresh-co shpk

Shofer i kategorisë B

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs:

Shofer i kategorisë B

Përgjegjësitë:

  • Transportimi dhe shpërndarja e produkteve dhe mallrave dedikuar tregut

Kualifikimet:

  • Diplomë e shkollës së mesme
  • Të ketë patent shoferin, kategoria B (e preferueshme C)
  • Të ketë përvojë pune
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur ose në grup

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net

Aplikantët të jenë banorë të Pejës.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

TAGS: Fresh-Co ShpkPejeKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3312
Kategoria Transport
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC