Maxi Group

Agjent/e të shitjes në gjuhën Gjermane (30)

	 	 

Agjent/e të Shitjes në tregun Financiar

30 pozita (Call Agents)

Maxi Group është një kompani globale e shërbimeve financiare.

Ne jemi drejt rrugës së zgjerimit dhe për këtë arsye po kërkojmë talente të shitjes dhe profesionistë të shitjeve për zyrën e Prishtinës.

Ju duhet keni:

 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Gjermane në të folur dhe të shkruar (e detyrueshme B2 +)
 • Përvoja në shitje (B2C) është përparësi
 • Shkathtësi komunikimi, punë ekipore, fleksibilitet dhe angazhim
 • Të menduar të orientuar drejt shërbimeve, klientit dhe shitjeve.

Ne ju ofrojmë:

 • Detyrat sfiduese në një kompani të shërbimeve dinamike në zhvillim dinamik
 • Nuk ka kufij në suksesin tuaj: ne ofrojmë të ardhura të larta të lidhura me performancën (paga deri në 1050.00 € + bonus)
 • Kontrata sipas Ligjit të Punës të Republikës së Kosovës (orari i rregullt i punës, sigurimi shëndetësor)
 • Trajnim i paguar.

Dërgoni CV-në tuaj (në formatin Euro-Pass) në hr@maxigroupkosovo.com ose na kontaktoni në +383 49 673 300.

Handelsvertreter im Finanzmarkt

30 Stellen (Call Agents)

Maxi Group ist ein globales Finanzdienstleistungsunternehmen. 

Wir sind auf Expansionskurs und suchen daher für das Büro in Pristina Verkaufstalente und Vertriebsprofis.

Das sollten Sie mitbringen:

 • Sehr gute Deutschkenntnisse in Wort und Schrift (obligatorisch B2+)
 • Erfahrung im Vertrieb (B2C) sind von Vorteil 
 • Kommunikationsfähigkeit, Teamfähigkeit, Flexibilität sowie hohes Engagement
 • Hervorragende Kunden- und Serviceorientierung
 • Verkaufsorientiertes Denken

Wir bieten Ihnen:

 • Anspruchsvolle Aufgaben in einem sich dynamisch entwickelnden Finanzdienstleistungsunternehmen
 • Keine Grenzen für Ihren Erfolg: wir bieten ein erfolgsabhängiges Einkommen (Gehalt bis zu 1050,00 €  + Bonus
 • Vertrag nach dem Arbeitsgesetz der Republik Kosovo (regulärer Arbeitszeitplan, Krankenversicherung)
 • Bezahltes Einstiegstraining.

Dann senden Sie Ihren Lebenslauf (im Euro-Pass-Format) an hr@maxigroupkosovo.com oder kontaktieren Sie uns unter +383 49 673 300.

TAGS: Maxi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 10071
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC