Luga Food

Shofer (2), Punëtore (1)

	 	 

Kompania Luga Food me lokacion në Prishtinë shpallë konkurs për :

 • 2 Shofer (bartës te ushqimeve), dhe
 • 1 punëtore.

Vendi I punës: Prishtinë

Orari:

 • 8 orë në ditë, me dy ndërrime nga ora 07:00 deri në orën 15:00 dhe nga ora 12:00 deri në orën 20:00.
 • 1 ditë në javë pushim, dhe
 • 1 ditë javë me orar 12 orë.

Paga për poziten shofer është 270 EUR, ndersa për pozitën e punëtores është 300 EUR.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Për pozitën e parë:

 • Bën bartjen e porosive sipas kërkeses së klienteve,
 • Ndihmon në paketimin e tyre sipas nevojës

Për pozitën e dytë:

 • Bën paketimin e ushqimit,
 • Bën mirëmbajtjen e vendit te punës

Kriteret:

 • Të posedojë patent shofer,
 • Të jetë I shoqërueshem dhe fleksibil

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes nr të telefonit: 044 - 243 - 555.

TAGS: Luga Food, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3452
Kategoria Transport
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC