TSTS Group

Vende të lira të punës (7)

	 	 

Konference per punesim detar ne Prishtine!

Kompania e trajnimit dhe punesimit detar TSTS Group me qender ne Shqiperi vjen me afer jush duke zhvilluar konference ne Prishtine me date 23 nentor mbi ofertat e shumta te punesimit detar per shtetasit e Kosoves.

Perfitoni nga mundesia e punesimit ne tragete ose crochiera ne pozicionet si me poshte:

Staf per tragetet italiane ne pozicione te ndryshme si kamarier,banakier,ndihmes kuzhinier,mirembajtje kabinash etj.Per keto pozicione kerkohen njohuri te gjuhes italiane ose angleze si dhe pozicionet ne crochiera si me poshte:

  • Bartender/showman(per kete pozicion pune kerkohet ekperience rreth 10 vite ne fushen e hotelerise dhe aplikantet duhet te jene te afte te japin”shfaqje”nepermjet pergatitjes se koktejlit.)E domosdoshme njohuri e gjuhes angleze.
  • International Hostess(diplome ne turizem ose shkenca humane dhe te pakten 6 muaj pervoje pune ne turizem si recepsion, shoqerimi I te huajve.Te kene njohuri te tre gjuheve te huaja anglisht,italisht,spanjisht,gjermanisht,frengjisht.
  • Guest Services Operator(diplome ne turizem ose per gjuhe te huaja, pervoje pune ne turizem si recepsion ose sherbim ndaj klientit).Te kene njohuri te tre gjuheve te huaja si anglisht,italisht, spanjisht,gjermanisht,frengjisht.
  • TV programmer(pervoje ne transmetime televizive/prodhim videosh).E domosdoshme njohuri e gjuhes angleze.
  • Lounge Technician(njohuri bazike te teknikave te dritave, zerit,videove,1 vit pervoje pune ne sherbime teknike ose teater. E domosdoshme njohuri e gjuhes angleze.
  • Sound Technician(Njohuri te teknikave te zerit dhe te pajisjeve,1 vit pervoje pune ne sherbime teknike ose teater.E domosdoshme njohuri e gjuhes angleze.
  • Light Technician(Njohuri te teknikave te dritave dhe pajisjeve,1 vit pervoje pune ne sherbime teknike ose teater.E domosdoshme njohuri e gjuhes angleze.

- Individet qe do perzgjidhen do te kene mundesine te perfitojne nje kontrate pune 4-8 mujore me te drejte rinovimi, me page 945-1900$  sipas pozicionit perkates. Shpenzimet e akomodimit, ushqimit, transportit dhe vizes jane te mbuluara nga kompania punedhenese. Kandidatet meshkuj apo femra duhet te zoterojne gjuhen angleze dhe gjuhe te tjera si italisht,frengjisht,gjermanisht,spanjisht, te jene te grupmoshes 20-45 vjec, te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme, te kene etike pune, te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Nepermjet punesimit detar ju jepet mundesia te fitoni pa shpenzuar dhe te udhetoni ne vende te ndryshme.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: info@tstsgroup.com ( ne gjuhen angleze/italiane ne modelin Europass)
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te perzgjidhen per zhvillimin e nje interviste ne skype.

Numra kontakti: 0696075888-0672030620-0672030670.

TAGS: TSTS Group,KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 7181
Kategoria Hoteleri
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC