Shell Kosovo

Menaxher Restauranti

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

MENAXHER/E RESTAURANTI

LOKACIONI: REGJIONI I PRISHTINËS

DETYRATDHEPERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË RESTAURAN,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË RESTAURANIT,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE NË RESTAURAN,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E RESTAURANIT  ME PRODUKTE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE,
 • KONTROLLIN E CILSIT E USHQIMMEVE ,SHERBIMEVE DHE PUNËN E STAFIT,
 • MAKSIMIZON RENTABILITETIN DUKE SIGURUAR KONTROLLIN E PUNËS ,MONITORIMIN E SAKTËSISË NË PUNË,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË,                       
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS ,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE DREJTORI I RRJETIT TE RESTAURANEVE,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMOANISË.

KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NËGRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE,VETË-MOTIVIM, ZGJIDHJA E KONFLIKTIT, KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR HOTELERI, GASTRONOMI GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE  PËPARSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË  PUNE NË HOTELERI, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMIDUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATASHTESEPREJORES8.00-17.00NE TEL: +38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2371
Kategoria Menaxhment
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC