Think B

Gjerman Folës dhe Frankofon

	 	 

Gjerman Foles dhe Frankofon

ThinkB shpall dy pozita te reja pune: një Gjerman Folës dhe një Frankfon

Kualifikimi per Poziten 1 ( Gjerman Foles):

  • Njohuri të shkëlqyeshme të Gjuhës Gjermane (Niveli C1)
  • Njohuri të shkëlqyeshme të aplikacioneve të Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel), aplikacioneve të Google Cloud (Drive, Docs, Slides, Sheets) si dhe Adobe Acrobat
  • Aftësi të shkëlqyeshme të shkrimit dhe komunikimit verbal

Kualifikimi per Poziten 2 (Frankfon):

  • Njohuri të shkëlqyeshme të Gjuhës Frënnge
  • Njohuri të shkëlqyeshme të aplikacioneve të Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel), aplikacioneve të Google Cloud (Drive, Docs, Slides, Sheets) si dhe Adobe Acrobat
  • Aftësi të shkëlqyeshme të shkrimit dhe komunikimit verbal

Si të aplikoni?

Ju lutem dërgojeni CV në adresën info@think-b.net

Subjekti i e-mailit duhet të jetë: Gjerman Foles ose Frankofon

TAGS: Think BPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3978
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC