Albi Shopping

Vende të lira të punës (40)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Vendi i punës:

 1. Prishtinë
 2. Fushë Kosovë
 3. Gallery MALL, Prizren
 4. Bardhosh

Arkatare në market (20 vende pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 •  Diplomë e shkollës së mesme,
 •  Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 •  Aftësi të leximit, numërimit të saktë të parave të gatshme dhe cekave,
 •  Aftëtsi për të menaxhuar punën nën presion,
 •  Preferohet njohja e gjuhës angleze.

Shitëse në market (20 vende pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 •  Diplomë e shkollës së mesme,
 •  Të ketë përvojë pune në shitje me pakicë,
 •  Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 •  Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 •  Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë,
 •  Preferohet njohja e gjuhës angleze.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi ShoppingPrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2087
Kategoria
Skadon 29 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC