5M Agency

Marketing & Social Media Assistant

	 	 

1 MARKETING & SOCIAL MEDIA ASSISTANT (STAZHER) NË PRIZREN

5M AGENCY me seli në Prizren (Wesely Clarck), kërkon kandidat potencial për stazh me pagesë.

Përshkrimi i vendit të punës

 • Asistim në Planifikimin dhe përgatitjen e planeve të marketingut, për brendet të ndryshme nga portfolio e kompanisë
 • Asistim në planifikimin dhe realizimin e eventeve promocionale për brende të ndryshme nga portfolio e kompanisë
 • Administrimi dhe monitorimi i rrjeteve sociale duke promovuar rregullisht faqet e kompanisë
 • Në bashkëpunim me menaxhmentin, planifikon dhe zbaton fushatat e marketingut në rrjetet sociale dhe media
 • Përcjellë dhe zbaton planin e rrjeteve sociale dhe të mediave
 • Raportimi në baza mujore i rezultateve dhe statistikave të marketingut

Përvoja & Kualifikimi

 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi 
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese
 • Njohuri të mira të “Online Marketing” dhe njohuri të mira të kanaleve të marketingut
 • Njohurit elementare të përdorimit të Facebook, Instagram, etj.
 • Njohja e gjuhës turke është përparësi

Çfarë do të përfitoj kandidati nga puna:

 • Mundësi punësimi pas stazhit 3 Mujor.
 • Përvojë pune në pozita të ngjashme në fushën e marketingut digjital.
 • Gjykim të mirë dhe aftësi të mira të vendim-marrjes;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit; iniciativë dhe kreativitet;
 • Aftësi të mira analitike
 • Do të përfitoj njohuri të shkëlqyeshme në menaxhimin e mediave sociale me fokus tek marketingu digjital.

Konkursi është i hapur deri me datën: 29.11.2019

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në info@5magency.com

www.5magency.com/en

TAGS: 5M AgencyPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune  

Shikime 1374
Kategoria Marketing & PR
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC