Ananas Impex

Agjent i shitjes (3)

	 	 

“ANANAS IMPEX”- Podujevë
Komercialist për shitje

Agjent i Shitjes (3)

Baza PRISHTINË: 1 Agjent Shitje Komercialist (MT- Tregu Modern)
Baza PODUJEVË: 2 Agjent Shitje (TT - Tregu Tradicional).

PËRGJEGJËSIT KRYESORE:

 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave.
 •  Zbaton planin e parashikuar të shitjes (targetet).
 • Analizon ofertat dhe shërbimet e ofruara në treg nga konkurrenca, (përcjell konkurrencen në treg).
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë.
 •  Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës.
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri.
 •  Raporton ne baza ditore në departamentin e shitjes.
 •  Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes.

KUSHTET E PËRGJITHSHME:

 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësI)
 • Kandidatët duhen të jenë nga Regjionet (1 Prishtinë, 2 Podujevë).
 • Përvojë pune së paku 2 vite në shitje.
 •  Të posedoj patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi.
 •  Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit.
 •  Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.
 •  Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: info@ananasimpex.com
NE SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.
INFORMATA SHTESË PREJ ORES 12.00-17.00 NË, TEL: +383 44 241 688
Konkursi i hapur deri me daten: 09 nentor 2019

TAGS: Ananas ImpexPodujevëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 2331
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Besianë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC