The North Unicorn

Recepsioniste

	 	 

KONKURS PËR PUNË

The North Unicorn, është krijuar për të ofruar zgjidhje moderne të shitjes me pakicë, duke shfrytëzuar metodat dhe teknologjitë më të reja, që mundësojnë shitjen e produkteve të konsumit të shpejtë (FMCG).

Kompania jonë po rritet dhe po kërkojmë Recepsioniste për zyrën kryesore, që t`i bashkohet stafit tonë!

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranimi dhe përcjellja e palëve;
 • Regjistrimi ditor i vizitorëve/palëve;
 • Përgjigjet në telefonata dhe u jep informata telefonuesve, pranon mesazhe ose e transferon thirrjen tek individët e duhur, administron dhe menaxhon e-mailet zyrtar;
 • Mirëpret të ftuarit, vizitorët dhe telefonuesit. i trajton kërkesat e tyre, u ofron zgjidhje apo i drejton tek personat e duhur;
 • Organizon dhe koordinon takime dhe rezervime udhëtimi për personelin e kompanisë;
 • Përfaqëson profesionalisht kompaninë, para palëve të treta;
 • Të jetë e shkathët në komunikim;
 • Organizon kohën dhe takimet;
 • Ndihmon në organizimin e aktiviteteve të kompanisë;
 • Pranon lajmërimet e postës, materialet promovuese dhe informacione të tjera dhe i delegon tek udhëheqësi i drejtpërdrejtë;
 • Ruan dhe menaxhon me oraret, në kalendarin e ngjarjeve dhe festave;
 • Bënë kopje të materialeve të shtypura si dhe kryen të gjitha punët tjera administrative të deleguara nga Udhqheqësi I Drejtpërdrejtë;
 • Kujdeset për tabelën e njoftimeve;
 • Punon me paisje të zyrës si: fotokopjues, sisteme telefonike, përpunim teksti, menaxhim të bazës së të dhënave dhe aplikacione tjera;
 • Respekton hierarkinë dhe specifikat e normave të brendshme të kompanisë;
 • Kryen detyra tjera sipas kërkesës për punë të ngjashme me pozitën e punës së saj;
 • Vepron me mirësjellje, respekt dhe etikë në raport me punën dhe kolegët.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare (e preferueshme), që përshtatet me kërkesat e këtij vendi të punës;
 • Përvojë punë në Administratë, apo të ngjashme, së paku 6 muaj;
 • Aftësi të shkëlqyeshme prezantimi dhe komunikimi (në të folur dhe në të shkruar);
 • Të jetë përsonalitet i qetë dhe komunikativ;
 • Të posedojë aftësi të mira analitike të zgjidhjes së problemeve;
 • Të posedojë aftësi të mira organizative;
 • Aftësi dhe njohuri në shkruarje të raporteve;
 • Njohuri të Gjuhës Shqipe dhe Gjuhës Angleze;
 • Njohuri të përdorimit të “Microsoft Office”.

Për të aplikuar, dërgoni CV në apliko@thenorthunicorn.com ,deri më datën 15.11.2019.

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3622
Kategoria Administratë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC