Akademia Infinit

Trajnim ekskluziv - Mësim-Vizitë studimore dhe festë!

	 	 

Trajnim ekskluziv - Mësim-Vizitë studimore dhe festë!

 1. Trajnim teorik me 16 dhe 23 nëntor -Kosovë
 2. Vizitê studimore me rastin e festes me 28 dhe 29 nëntor- Shqipëri
 3. Tiranë-Elbasan-Qyteti i Peshkut dhe në BERAT
 4. Transport, akomodim në Hotel me yje
 5. Certifikim

Me të gjitha, ku tjeter perveq #AkademiaINFINIT

"GUIDA TURISTIKE"

 • Mundësi e jashtëzakonshme të njiheni më shumë me turizmin shqiptar?,
 • Mundësi që të mësoni rreth zhvillimit të turizmit?,
 • Vizita në vendet të cilat bartin histori në vete?

Akademia Profesionale INFINIT hapë thirrje për aplikim në trajnimin tre javor në degën e “Menaxhimit të Turizmit”.

Pjesa teorike e trajnimit mbahet dy javë në Kosovë, ndërsa pjesa praktike do të zhvillohet në Shqipëri.

Nëse ju synoni të zgjeroni njohuritë e juaja në këtë drejtim, në mënyrë që të përgatiteni të menaxhoni me resurset turistike, atëherë kjo është mundësia juaj.

Gjatë këtij trajnimi dyjavor në fushën e “Menaxhimit të Turizmit”, i cili është trajnim bazë, pjesëmarrësit do të kenë mundësi të zgjerojnë njohuritë e tyre në këto fusha:

Përshkrimi:

Nëpërmjet këtij programi studentët do të njihen me mënyrat dhe metodat e drejtimit të guidave turistike nëpër zona të ndryshme të Kosovës dhe Shqipërisë.
Për këtë qëllim do përpilohen dhe ilustrohen itinerare të ndryshme të udhëtimeve turistike nëpër Shqipëri.

Tema leksionesh:

 1. Elementet e turizmit
 2. Burimet natyrore dhe turizmi
 3. Kultura dhe Turizmi
 4. Llojet dhe format e turizmit
 5. Veçoritë e turistëve sipas llojit
 6. Psikologjia e grupit turistik
 7. Veçoritë e komunikimit me turistin dhe grupin turistik
 8. Kuptimi dhe llojet e itinerarit
 9. Kuptimi dhe ndërtimi i itinerarit turistik
 10. Rëndësia dhe misioni i guidave turistike
 11. Roli, llojet dhe veçoritë e guidave turistike
 12. Rregulla dhe kritere të përgjithshme të guidimit

Tema të praktikës

 1. Drejtim turistik (guide)
 2. Menaxhim agjensie turistike
 3. Projekte dhe shembuj studimi të turizmit
 4. Teknikat e ndërtimit të guidave
 5. Turet me ecje
 6. Turet me ecje në një objekt të caktuara
 7. Udhëtimi me autobus
 8. Një guidim në muze apo vepra të tjera arti
 9. Një guidim në një vend arkeologjik
 10. Një guidim në vende të shenjta

Ushtrim praktik – 1;
Udhëheqja e grupeve turistike në funksion të një formimi të vazhdueshëm të punonjësve të turizmit dhe të guiderve në veçanti

Ushtrim praktik – 2;
Ndërtimi i itinerareve turistike për një destinacion të caktuar

Ushtrim praktik - 3;
Krijimi i një ndërrmarrje turistike

Tema të lira

 • Analizë gjeoturistike e hapësirës së Kosovës
 • Politikat dhe strategjitë për zhvillimin e turizëmit të qëndrueshëm – rasti i Shqipërisë
 • Ekonomia turistike
 • Turizmi dhe menazhimi i territorit
 • Turizmi alpin – rasti i Shqipërisë
 • Agroturizmi dhe mundësitë e Kosovës
 • Turizmi dhe zhvillimi i qëndrueshëm
 • Menaxhim dhe marketing turizmi
 • Trashëgimia natyrore në funksion të turizmit
 • Trashëgimia historike dhe kulturore në turizëm
 • Potenciali natyror dhe turizmi

Pedagogu: Dr. Shkëlqim SIRIKA – nga Shqipëria

Pagesa për pjesëmarrë është VETËM 70.00 €, ky çmim përfshinë trajnimin teorik në Kosovë, vizitën studimore turistike në Shqipëri, Transporti, vizita Tiranë - Elbasan - Berat, akomodimi në Hotel, shujta, pije, Çertifikimi në Shqipëri.

Numri i pjesëmarrësve është i limituar.
Në fund të të gjitha vizitave studimore turistike, do të çertifikoheni në qytetin antik Berat, me 28 Nëntor 2019.

APLIKONI NË:

shorturl.at/eDMPW

Afati i fundit për aplikim deri më 15 Nëntor 2019 ne ora 23:59.

Akademia Profesionale INFINIT
Adresa: Rr. Shaban Polluzha, Nr. 19/1, Prishtinë (prapa Teatrit, afër TEB bank).

E-mail: trajnimet.akademiainfinit@gmail.com

Tel: 049/347-747
WHATSAPP +38349/347-747
VIBER +38349/347-747

Facebook: Akademia Infinit
Fanpage: Akademia Profesionale Infinit

Akademia Infinit

TAGS: Akademia InfinitPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 2182
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Temporary
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC