Dauti Komerc

IT (1 pozitë)

	 	 

Titulli i vendit të punës:

  1. IT (1 pozitë)
  2. II. Vendi -Ferizaj

Kushtet të cilat duhet përmbushur:

  1. Njohuri lidhur me punën në kompjuter është e domosdoshme.
  2. Kandidatet me përvojë pune kanë përparesi.
  3. Njohja e gjuhës angleze është e domosdoshme.
  4. Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe negocimit .
  5. Aftësi të larta organizative dhe ndërpersonale.
  6. Patentë shoferi i kategorisë B.
  7. Përparësi kanë kandidatët të cilët jetojne ne Regjionin e Ferizajit.

Informatë:

 CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimore të dërgohen përmes email adresës infodauti.ks@gmail.com ose kopjet fizike te dokumentacionit te dorëzohen në seline e Kompanise “Dauti Komerc”sh.p.k –Rruga magjistrale Ferizaj-Kaçanik, respketivisht Fshati Gurëz Komuna e Ferizajit edhe ate cdo dite pune duke filluar nga ora 08.00-16.00 gjer në afatin e fundit për aplikim.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në listën e ngushtë  do të kontaktohen.

Kontakt  tel: 049-736-933

Konkursi është i hapur 7 ditë kalendarike nga dita e publikimit.

TAGS: Dauti KomercFerizajKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune  

Shikime 2476
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC