A&M Mega Store

Depoist

	 	 

A&M  MEGA STORE  hap vende të lirë pune për :

 • Pozita e kërkuar : Depoist ( Meshkuj)
 • Vendi i punës : Fushë Kosovë  (Zona Industriale) dhe Lipjan ( Tek QMI)
 • Data e aplikimit:  10 / 11 / 2019

Detyrat e punës:

 • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas standardëve, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, shoqëron dhe dorëzon mallin tek sektori i caktuar;
 • Paketon dhe vendos tiketa / çmime në produkte;
 • Selekton, ndanë hapsirën për deponim të mallërave dhe sistemon mallërat në pjesët e caktuara;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave;
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave, sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Punon dhe vepron sipas udhëzimëve që pranohën nga Menaxheri i Depos.

Kualifikimet / Aftësitë:

 • Arsimim i mesëm apo i lartë (vijim i Studimëve);
 • Përvojë pune paraprake së paku 6 muaj në magazinë / depo;
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike;
 • Shkathtësi të mira komunikuëse, organizative, sistemuese;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryërje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion; sipas nevojës të punojë pas orarit;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetëiniciativë;
 • Të posedojë patent shofer.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: puno@am-megastore.com
 • Ju lutem të vendoset në subject Pozita dhe Qyteti.

TAGS: A&M Store, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2515
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC