Besa Security

Vende të lira të punës (52)

	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.
Njoftimi vlen për këto vende të punës:

  • Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit - Prishtinë (4)
  •  Patrullë Intervenuese – Prishtinë (6), Prizren (4), Pejë (4), Ferizaj (2), Istog (2)
  • Roje Fizike (Sigurim Themelor) – Regjioni i Prishtinës (20), Pejë-Deçan-Istog (5),Prizren(5)


Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:
→ Dëshminë e kualifikimit shkollor
→ Kopja e letërnjoftimit
→ Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca)
→ Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

VËREJTJE:
Për të gjitha pozitat e lartëcekura prioritet do të kenë fillimisht aplikuesit që tashmë posedojnë
licencë, pastaj aplikuesit që posedojnë certifikatë ose trajnimin e kryer për shërbime të sigurimit.Ndërsa, aplikantët tjerë, do të udhëzohen nga kompania jonë për kryerjen e trajnimeve adekuate dhe mbi procedurat e licencimit.

Aplikacionet për këtë pozite pranohen deri në diten e Premte, 13 Nëntor 2019, ora 16:30.
Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë)
Telefoni kontaktues: 049 964 618 ose përmes email: info@besasecurity.com

TAGS: BESA, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2547
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC