Shell Kosovo

Recepsionist/e

	 	 

RECEPCIONIST/E

LOKACIONI: REGJIONI I PRISHTINËS

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • PËRGJEGJËS PËR KRYRJEN E KONTROLLIT TË IDENTITETIT TË MYSAFIRIT SI DHE TË GJITHA PROCEDURAVE TË ZAKONSHME NË RECEPCION, PLOTSIMIN E KËRKESAVE TË MYSAFIRËVE,
 • PËRGJËGJËS PËR MBAJTJEN E EVIDENCËS SË MYSAFIRËVE DHE TË VIZITORËVE QË HYJNË DHE DALIN NGA HOTELI
 • PËRGJEGJËS PËR ZHVILLIMIN E BISEDAVE PERSONALE TELEFONIKE ME KLIENT DHE SHITJE TË SHËRBIMEVE
 • PËRGJEGJËS PËR DORËZIMIN DHE PRANIMIN E ÇELËSAVE TË DHOMAVE
 • PËRGJEGJËS PËR TRAJTIMIN PROFESIONIST TË REKLAMACIONEV TË MYSAFIRËVE,BRENDA KUADRIT TË MUNDËSIVE,
 • PËRGJEGJËS PËR PËRKUJDESJE TË SJELLSHME, MIQËSORE, PROFESIONALE DHE XHENTILE NDAJ MYSAFIRËVE
 • PËRGJEGJËS PËR PËRMBUSHJEN DHE RRESPEKTIMIN E STANDARDEVE TË SHËRBIMIT NË RECEPCION
 • PËRGJEGJËS PËR ZGJERIMIN DHE RUAJTJEN E KONTAKTEVE ME MYSAFIRËT
 • PËRGJEGJËS PËR PROCESIN E REGJISTRIMIT TË MYSAFIRËVE, MARRJEN E TË GJITHA INFORMATAVE,
 • TË RESPEKTOJ HIRARKINË DHE SPECIFIKAT E KOMPANISË
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMI DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NËGRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË KOMUNIKIM
 • ARSIMIMI PROFESIONAL NË FUSHËN TURIZEMIT DHE HOTELERISË, EKONOMISË APO TË NGJAJSHME
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B E DOMOSDOSHME
 • PËRVOJ PUNE,SE PAKU 3 VJET .

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NETUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL,ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LETESHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-17.00 NE TEL:+38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4145
Kategoria Mikpritje
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC