Telesales

Agjent inbound / outbound (50)

	 	 

Shpallje për : Agjent Telefonik

Kompania Telesales.ch  shpallë konkurs për këto vende të lira pune:

Lokacioni: Prishtinë

Projekte Inbound & Outbound

 1. Agjent Telefonik të mbrendshëm:
 • 30 Agjenta në gjuhën Gjermane
 • 10 Agjenta në gjuhën Frënge
 • 10 Agjenta në gjuhën Italiane
 1. Kualifikimet dhe Kriteret:
 • Shkolla e mesme e përfunduar.
 • Njohuri shumë të mira në shkrim ,lexim dhe komunikim në gjuhën Gjermane, Frënge apo Italiane
 • Njohuri në Microsoft Office, Excel ,Word dhe përdorim të internetit.
 • Aftësi për të punuar në grup.
 • Aftësi për të marrë përsipër përgjegjësit që u jepen.
 • Përpikëshmëri dhe korrektësi në punë.
 1. Ofrojmë:
 • Pagesë sipas standardeve evropiane.
 • Infrastrukturë dhe ambiente moderne të punës
 • Mundësi të mira karriere
 • Benefite shtesë

Bëni hapin e radhës drejtë ndërtimit të karrierës dhe dërgoni CV-në tuaj në:

info@telesales.ch

www.telesales.ch  ose na telefononi në +383 49 686 564 (qasje ne Viber & Whatsapp).

Zhvillo aftësitë  profesionale me ne!

TAGS: Telesales,  KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3776
Kategoria Telekomunikim
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC