Era Partners

Asistent/e Administrativ/e

	 	 

ERA&PARTNERS L.L.C në Prishtinë është duke kërkuar punëtorë për poziten Asistent/e Administrativ/e.

ARSIMIMI DHE KUALIFIKIMET:

  • Diplomë Universitare
  • Minimum 1 vit përvoje pune
  • Njohja e Gjuhes Gjermane (obligative)
  • Njohja e Gjuhes Angleze (e preferueshme)
  • Njohuri të punës me kompjuter në programet word, excel, internet.

PËRSHKRIMI I VENDIT TË PUNËS:

Përgatitja e dokumentacionit për aplikim për viza

Përgatitja e ankesave, kërkesave dhe shkresave të ngjashme në Gjuhën Gjermane

Sipas kërkeses, bënë interpretimin e kuptimit të teksteve nga Gjuha Gjermane në Gjuhen Shqipe dhe anasjelltas.

AFTËSITË INTERPERSONALE TË NEVOJSHME:

  • Aftësi vendim-marrëse, vetinciativë dhe gatishmëri për të marr përgjegjësi të reja
  • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme kolegiale
  • Aftësi për të mësuar me deshirë, interesim dhe entuziasëm për punë Aftësi për t’u pëballur me probleme ne situata praktike
  • Aftësi për punë nën presion.

Për të aplikuar, ju lutem dergojeni CV-në me të dhënat personale në email adresen

erapartnersofficial@gmail.com më së largu deri me 10.11.2019

Do të kontaktohen vetëm kanditatët e përzgjedhur në listë të ngushtë!

TAGS: Era Partners ,KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3465
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC