Arseko Construction

Menaxher/e i/e marketingut

	 	 

Arseko Construction shpallë konkurs për pozitën:

 1. Menaxher/e i/e marketingut

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëj planifikimin dhe zbatimin e strategjisë së marketingut, duke përfshirë publicitetin dhe PR;
 • Të përcaktojë objektivat, në koordinim me standardet e kompanisë
 • Paraqitja e identitetit të Kompanisë, promovimi i saj
 • Dizajnin dhe menaxhimin e rrjeteve sociale (facebook, Instagram etj)
 • Të planifikojë dhe menaxhojë burimet e marketingut sipas buxhetit të planifikuar;
 • Gjeneron “marketing leads” përmes kanaleve te komunikimit / marketingun digjital;
 • Përgatit raportetet dhe jep rekomandimeve për menaxhmentin;
 • Të bëj fotografimin e objekteve.

Kriteret:

 • Të jetë i diplomuar ne Marketing dhe/ose Administrim Biznesi;
 • Të ketë eksperiencë pune në pozicione të ngjashme;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera në organizim, komunikim dhe negocim me palët;
 • Të ketë shkathtësi profesionale në të shkruar dhe komunikim verbal;
 • Të ketë njohuri bazike të programeve te dizajnit (Adobe Photoshop, Illustrator, CorelDraw apo programe tjera te ngjashme)
 • Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe i vetëm.
 • Njoha e gjuhës angleze (përparësi)

Të gjithë të interesuarit për ketë pozitë mund të dërgojnë CV e tyre në email-in arseko.shpk@gmail.com apo të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049 879 600

TAGS: Arseko ConstructionPrishtinaKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2633
Kategoria Marketing & PR
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC