Arseko Construction

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë (Drejtimi konstruktiv)

	 	 

Arseko Construction shpallë konkurs për pozitën:

 1. Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë (Drejtimi konstruktiv)

Detyrat dhe përgjegjesitë:

 • Të vlersojë dhe rishikoj projektet në hartim/ekzekutimin e sipër.
 • Të qëndrojë në terren në projekte ku bëhet ekzekutimi i punimeve kompania Arseko Construction
 • Të identifikojë mangësitë në projekte dhe të parashtroj kërkesat për përmirësimet e nevojshme.
 • Te kontribojë në mbikqyrjen e punës së vazhdueshme nga ana e punëtorëve në terren.
 • Të përgadis raporte të ndryshme të mbarëvajtjes së punëve, identifikimin e ngecjeve apo mangësive në punë si dhe propozimin e zgjedhjeve adekuate.
 • Drejton dhe menaxhon stafin e punishtes për zhvillimin e punimeve

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar studimet Bachelor apo Master në këtë drejtim
 • Të ketë eksperiencë pune në pozicionin që i kërkohet minumum 5 vjet
 • Të ketë aftësi organizative
 • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm
 • Njohja e gjuhës angleze, (opsionale)

Të gjithë të interesuarit për ketë pozitë mund të dërgojnë CV e tyre në email-in arseko.shpk@gmail.com apo të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049 879 600

TAGS: Arseko ConstructionPrishtinaKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1936
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC