Shell Kosovo

Vende të lira pune (14)

	 	 

Shell Header

KONKURS

 1. MENAXHER NË PIKËN E SHITJES(1),
 2. ZV.MENAXHERE NË PIKËN E SHITJES(1),
 3. SHITËS I DERIVATEVE(6),
 4. ARKATAR/E(4),
 5. SEKTORIST/E(1),
 6. KOPSHTAR(1)

LOKACIONI: REGJIONI I PRIZRENIT

1.MENAXHER DHE ZV.MENAXHERE NË PIKËN E SHITJES

DETYRAT DHE PËRGJEGJESITË:

 • MENAXHON TË GJITHA PUNËT NE PIKËN SHITËSE, MENAXHON ME STAFIN DHE KUJDESET PËR MBARËVAJTJEN E PUNËVE,
 • MENAXHIMIN RUAJTJEN DHE RRITJEN E SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË KOMPANISË
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE TË VENDOSURA PËR PIKEN SHITESE
 • KRIJIMI,MBAJTJA DHE ZGJERIMI I BAZES SË KLIENTEVE
 • PËRMIRSIMI I NEVOJAVE TË KLIENTEVE EGZISTUES,CAKTIMI I CAQEVE TË SHITJES
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES
 • ZHVILLLIMI I STRATEGJIVE TË SHITJES DHE PERCAKTIMI I OBJEKTIVAVE
 • MONITORIMI I PERFORMANCES SË PUNONJESVE NË PIKË DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT
 • HARTIMI,RAPORTIMI DHE ANALIZIMI I SHIFRAVE TË SHITJEVE
 • MBLEDHJA E REAGIMEVE TË KONSUMATORËVE DHE HULUMTIMI I TREGUT
 • MBAJTJA E PERDITSHME ME PRODUKTET DHE KONKURRENTET
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME,DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TEK MENAXHMENTI I LARTË
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORËT TJERA TË KOMPOANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE,PLANIFIKIMI,NGRITJA E PUNËS NË GRUP,DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE,VETË-MOTIVIM,ZGJIDHJA E KONFLIKTIT,KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE
 • KUPTIMI I MIRË I TË BERIT BIZNES
 • SHKOLLIMI I LARTË EKONOMIK, MARKETING,TREGTI DHE MENAXHMENT GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE NE KETE LËMI SE PAKU 3 VJET.

2.SHITËS I DERIVATEVE TË NAFTËS NË PIKEN SHITËSE

DETYRAT DHE PERGJEGJESITË:

 • KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARDHËDHËNJEVE POZITIVE TË BIZNESIT DHE KLIENTËVE
 • PREZANTON, PROMOVON DHE SHET PRODUKTET / SHËRBIMET DUKE PËRDORUR ARGUMENTE,SOLIDE PËR KLIENTET EGZISTUES DHE TË ARDHËSHËM,
 • ARRITJA E DAKORDUAR MBI OBJEKTIVAT E SHITJES DHE REZULTATET BRENDA ORARIT
 • PËRSHPEJTON ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE TË KONSUMATORËVE DHE ANKESAVE TË TYRE
 • SI DHE PUNË TË TJERA SIPAS NEVOJËS.
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË,CILËSINË E SHËRBIMËVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • EKSPERIENC E PROVUAR E PUNËS NË SHITJE,
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA ME PRAKTIKAT DHE AFTËSINË PËR TË NDËRTUAR MARDHËNIE PROFESIONALE PRODUKTIVE TË BIZNESIT,
 • SHUMË TË MOTIVUAR NË PUNË,
 • SHKATHËSI TË SHKËLQYER TË SHITJES, DHE KOMUNIKIMIN ME KLIENT
 • SHKOLLIMI I LARTË,DREJTIMI TREGTI, MENAXHMENT DHE MARKETING
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE MË PËRPARSI,
 • PËRVOJA E PUNËS NE KËTË LËMI PËRPARSI.

3.PUNONJES PËR SHITJE NË MARKET DHE SEKTORIST/E

DETYRAT DHE PERGJEGJESITË:

 • PËRSHPEJTON KILIENTËT DHE PËRCAKTON SE ÇFARË DËSHIROJNË APO KA NEVOJË ÇDO KLIENT
 • REKOMANDON MALLIN BAZUAR NË NEVOJAT DHE PËR NEVOJAT E KLIENTËVE
 • SHPJEGON PËRDORIMIN DHE PËRFITIMIN E MALLRAVE TEK KONSUMATORET
 • PËRGJIGJET PYETJEVE TË KLIENTËVE
 • LLOGARITË BLERJET TOTALE TË KLIENTËVE DHE PRANON PAGESËN,
 • DUHET TË DIJË PËR SHITJET DHE PROMOVIMET AKTUALE,POLITIKAT PËR PAGESAT,SHKËBIMET, DHE PRAKTIKAT E SIGURISË,
 • SEKTORIST/JA:BËNË POROSIN DHE PËRCJELL AFTET E PRODUKTËVE,PO ASHTU ËSHTË PËRGJEGJESE PËR RENDITJEN E MALLIT NË RAFTE

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • PËRGATITJA SHKOLLORE - MINIMUMI SHKOLLA E MESME
 • NJOHJA E MIRE E PUNES MË KOMPJUTER
 • PUNA NË MARKET BËHET NË GRUP,GRUPI DUHET TË JETË PRJE (4) VETASH,KY GRUP DUHET TË KETË LIDHSHMËRI FAMILJARE, PËR ARSYEJE BESUSHMERIE NË PUNË,

4.KOPSHTAR

DETYRAT DHE PERGJEGJESITË:

 • MIRËMBANË PASTERTIN E AMBIJENTIT TË JASHTËM,
 • KUJDESET PËR KOPSHTIN DHE HAPSIRAT GJELBRUESE,

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • TË JETË I PËRGJEGJËSHM NË PUNË,
 • PËRVOJA E PUNËS, PËRPARSI,

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL,ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00NE ,TEL:+38649940014

Shell Footer

TAGS:  Shell Kosova, PrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 5224
Kategoria Shitje
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC