ProfessionHelp

Përpilime Profesionale të CV-së dhe Letrës Motivusese

	 	 

Professionhelp është një kompani e përkushtuar për të gjetur zgjidhje efektive dhe ofrimin e shërbimeve exelente. Përqendrohet në ndihmën e të tjerëve të shkëlqejnë në shtigjet e tyre të karrierës përmes ndërtimit të resumeve/CV profesionale, Letra motivuese, Letrave të tjera zyrtare.

  1. Ne jemi ndihma që ju nevojitet për të pasur sukses në rrugitimin tuaj të karrierës.
  2. Ne sigurohemi që jeni profesionalisht të përgatitur për të siguruar punën që dëshironi.
  3. Disa nga shërbimet tona më të njohura në ProfessionHelp përfshijnë ndërtimin e një Resumeje/ CV profesionale, “Cover Letter”-Leter mbuluese, Letër motivuese, dhe çdo letër zyrtare që ju nevojitet.

Resume Profesionale

Resumetë mund të përdoren për një sërë arsyesh, por më shpesh ato përdoren për të siguruar punësim të ri. Këto janë shërbimet tona më të njohura në dispozicion. Ka bërë një ndryshim te madh për shumë nga klientët tanë me resultate qe kane konsituar nivel te lartë te përsosmërisë. Me këtë shërbim, ne sigurojmë që të gjitha detajet të jenë të thjeshta, effective dhe trajtohen në kohën e duhur. Ne jemi ndihma që ju nevojitet për të pasur sukses në rrugën tuaj të karrierës. Ne sigurohemi që të jeni të përgatitur profesionalisht për të marrë punën që dëshironi (10-15 Euro)

“Cover Letters”- / Leter Motivuese

Ne dëshirojmë që të gjithë klientët tanë të provojnë nivelin mbresëlënës të profesionalizmit kur punojnë me ProfessionHelp. Letrat e mbulesës janë të rëndësishme sepse ato ju japin mundësinë të shtoni detaje në lidhje me informacionin e përmendur në rezyumin tuaj. Ata gjithashtu lejojnë që rekrutuesit të bëjnë dallimin midis dy kandidatëve me kualifikime të ngjashme. Shkrimi i një letre me mbulesë të frikshme mund t'ju largojë, kështu që patjetër që duhet të përfshini një. (15-20 Euro)

ProfessionHelp është e përkushtuar të sigurojë zgjidhje krijuese dhe të modifikueshme për çdo klient. Ne e dimë se çdo klient është i ndryshëm, kjo është arsyeja pse të gjitha shërbimet tona mund të personalizohen lehtësisht, andaj dhe cmimet janë të ndryshueshme në bazë të kostumizimit apo modifikimin të kërkuar.

Numri i kontaktit viber dhe whatsapp:  +14073121566 

E-mail: professionhelp1@gmail.com

Instagram: @professionhelp

Facebook Page: @professionhelp1

TAGS:  ProfessionHelp, PrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4770
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC