Shell Kosovo

Vende të lira të punës (12)

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

PËR HOTELERI

 • MENAXHER RESTAURANTI (1) 
 • KUZHINIER (3)
 • KAMARIER (4)  
 • BANAKIER (3)                         
 • MIREMBAJTËSE (1)

LOKACIONI:REGJIONI I PRIZERENIT

DETYRAT DHE PËRGJËGJESITË PËR PIKEN -1

 • PLANIFIKON DETYRAT NË VENDIN E PUNËS ,
 • MENAXHIMI I PUNEVE DHE PERSONELIT NE RESTAURANT
 • PREZANTIM PERMBAJTESOR DHE TE SUKSESSHEM,KOMPANIS DHE PRODUKTEVE,
 • RAPORTON NË BAZA TË RREGULLTA PËR TE GJITHA AKTIVITETE TEK MENAXHMENTI PËRKATES
 • DETYRA TJERA TE PERCAKTUARA NGA MBIKQYRESI DIREKT QE NDERLIDHEN ME PUNEN.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME PËR PIKËN - 1

 • DIPLOMË UNIVERSITETI NË HOTELERI, EKONOMI, MENAXHMENT, MARKETING
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI,
 • PËRVOJË SË PAKU 1 VIT NË KËTË LËMI

DETYRAT DHE PËRGJËGJESITË PËR PIKËN 2,3,4

 • AFTËSI TË MIRA KOMUNIKIMI
 • AFTËSI TË MIRA PREZENTUESE TË SHËRBIMEVE DHE PRODUKTEVE,
 • RESPEKTIMI I RREGULLAVE NË PUNE,

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • PËRVOJA E DOMOSDOSHME, SIPAS VENDIT TË PUNËS
 • PËRGATITJA SHKOLLORE - MINIMUMI SHKOLLA E MESME
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORES 8.00-17.00 NË TEL: +38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3094
Kategoria Hoteleri
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC