Shell Kosovo

Komercialist i shitjes B2B (2)

	 	 

Shell header

KONKURS

KOMERCIALIST I SHITJES B2B

DY (2) VENDE PUNE

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • PLANIFIKON DETYRAT NË VENDIN E PUNËS,
 • HARTIMI DHE ZBATIMI I NJË PLANI STRATEGJIK TË SHITJES QË ZGJERON BAZËN E KLIENTËVE TË KOMPANISË DHE SIGURON PRANINË E SAJ TË FUQISHME NË TREG
 • PËRGADITJA E PLANEVE TË VEPRIMIT PËR INDENTIFIKIMIN E KLIENTËVE TË RINJ DHE PLANIFIKIMI I MËNYRES SË PARAQITJES NDAJ KONTAKTEVE TE REJA;
 • PREZANTIMI DHE PROMOVIMI I PRODUKTEVE TEK KLIENTËT ;
 • NDJEKJA ME KUJDES DHE PËRPIKMERI E KLIENTËVE SI DHE NEGOCIMI ME TA PËR REALIZIMIN E PROCESIT TË SHITJES
 • KORDINIMI I POROSIVE TË KLIENTËVE NE BAZË TË NJË VLERSIMI LOGJIK;
 • MONITORIMI I TREGUT NË TËRËSI, MBLEDHJA E INFORMACIONIT DHE MOTIVIMI I EKIPIT TË SHITJES,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TEK MENAXHMENTI I LARTË,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORËT TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME:

 • MENAXHON DHE PLANIFIKON NGRITJEN E PUNËS NË SHITJE,
 • TË KËTË SHKATHËSI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • TË KËTË AFTËSI TË MIRË TË BËRIT BIZNES,
 • KËRKOHET SHKOLLIMI I LARTË- FAKULTETI EKONOMIK (MENAXHMENT) OSE FAKULTETI I BIZNESIT,
 • PËRVOJË NË SHITJE DIREKTE SË PAKU 3 VJET EKSPERIENCË NË B2B SALE PËRBËN AVANTAZH, PREFEROHET NJOHURI NË INDUSTRIN E NAFTËS DHE HIDROKARBUREVE,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË  E PUNËS  MË  KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
 • TE KËTË PATENT SHOFER ME KATEGORIN-B,

APLIKIMI DUHËT TË BËHET  VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR: CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES  E-MAIL, ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NË,TEL:+38649940014

Shell Footer

TAGS:  Shell Kosova, PrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1945
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC