Shell Kosovo

Komercialist për shitje dhe vajra (2)

	 	 

Shell Header

KONKURS

KOMERCIALIST PËR SHITJE DHE VAJRA

DY (2) VENDE PUNE

DETYRAT DHE PËRGJEGJESITË

 • PLANIFIKON DETYRAT NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHON PUNËT  ME LLOJET E PRODUKTEVE  NË TË GJITHA  PIKAT,
 • BËNË MENAXHIMIN RUAJTJËN DHE  RRITJËN E SHITJEVE  TË VAJRAVE,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E TË GJITHA PIKAVE ME VAJRA,
 • KUJDESET PËR AFATET E PRODUKTEVE –VAJRA
 • MERR PJESË NË DISKUTIME ME FURNITOR PËR LIDHJEN ME FURNIZIMIN E VAJRAVE
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS ,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TEK MENAXHMENTI I LARTË
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORËT TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHON DHE PLANIFIKON NGRITJEN E PUNËS NË GRUP, DHE OFRON SHËRBIME NDAJ KLIENTIT.
 • MOTIVON ZGJIDHJEN E KONFLIKTIT ,DHE KOMUNIKIMIT SA MË TRANSPARENT MË KLIENT.
 • TE KËTË SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • TE KËTË AFTËSI TË MIRË TË BËRIT BIZNES
 • KËRKOHET SHKOLLIMI I LARTË- FAKULTETI EKONOMIK,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË  E PUNËS  MË  KOMPJUTER,
 • NJOHJA E E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • TE KËTË PATEN SHOFER ME KATEGORIN-B,
 • PËRVOJË PUNE NË KËTË LËMI,SE PAKU 3 VJET.

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORES 8.00-17.00 NË, TEL: +38649940014

Shell Footer

TAGS:  Shell KosovaPrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1756
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC