Tech Performance Green Economy

Menaxher/e Biznesi, Komercialist/e, Call Center në gjuhën Frënge dhe Shqipe

	 	 

TECH Performance GREEN ECONOMY shpallë konkurs për vende të lira pune.

KONKURS
Për plotësimin e 4 (katër) vendeve të lira të punës për pozitat:

 1. Menaxher/e Biznesi
 2. Komercialist/e
 3. Call Center ne gjuhen Frangjisht 
 4. Call Center ne gjuhen Shqipe 

Kualifikimet për Menaxher/e Biznesi dhe Komercialist/e:

 • Diplomë universitare në fushën e ekonomisë, menaxhmentit
 • Aftësi që të punojë në ekip si dhe në mënyrë të pavarur me një mbikqyrje
 • Aftësi menaxhuese, iniciative dhe kreativitet
 • Fleksibil në punë grupore dhe individuale
 • Njohuri në menaxhimin e situatave biznesore në lansimin e produkteve dhe shërbimeve specifike në treg
 • Njohuri të shkelqyera të programeve kompjuterike obligative “Microsoft Office”  
Kualifikimet për Agjent të thirrjeve në gjuhën Frëge dhe Shqipe:
 • Njohje te shkelqyeshme te Gjuhes  Frenge/Shqipe
 • Aftesi komunikimi te shkelqyeshme
 • Eksperienca e punes perparesi
 • Fleksibilitet ne pune individuale dhe ne grup
 • Mundesi e shkelqyer per te gjithe!
Aplikoni tani dhe behuni pjese e jona! 
Vendi punës: Ferizaj
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike:
techperformance.ks@gmail.com duke dërguar CV-të e tyre.
Shikime 3919
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC