Rehau

Projektant/e

	 	 

Rehau Header

REHAU është brend internacional udhëheqës për zgjidhje sistemore nga polimeri në fushën e ndërtimit, autoindustrisë  dhe industrisë. Sistemet tona i takoni për çdo ditë, shumë herë nuk i vërejmë mirëpo çdoherë kanë vlerë të konsiderueshme. Në krejt botën rreth 17.000 të punësuar në tërësi, në 170 fabrika dhe qendra të shitjes , kompetent dhe inovativ, punojnë në rritje kontinuale në këtë Firmë familjare.

Për sektorin tonë strategjik REHAU NDËRTIMI në Perfaqësin tonë në Prishtinë na nevojitet një lojtar ekipor dinamik:

PROJEKTANT f/m

PËR FUSHËN E TEKNIKES SË NDËRTIMIT – NGROHJE & UJËSJELLS

DETYRAT TUAJA:

 • Këshillime dhe shërbime teknike për bashkëpuntorët tanë në Kosovë
 • Llogaritjet hidraulike dhe dimensionimi i sistemeve në fushën e ujësjellsit & ngrohjes
 • Projektimi i objekteve të mëdha
 • Përpunimi i kërkesave të reja nga klientët
 • Ndihmesë në sektorin e shitjes për përpunimin e ofertave
 • Përpunimi i reklamacioneve, përmbledhja e kërkesave dhe ofrimi i zgjidhjeve

PROFILI i JUAJ:

 • Shkollim profesional dhe teknik (Fakulteti Maqinerisë)
 • Përvoja e punës llogaritet si përparësi
 • Njohuri në fushën e instalimeve të ngohjes dhe ujësjellsit
 • Njohuri të shkëlqyeshme të МS Office dhe CAD
 • Punë vetanake e orientuar që ndihmon bashkëpuntorët
 • Aftësi për punë ekipore dhe komunikim
 • Njohuri të shkëlqyeshme të Gjuhës Angleze ( njohja e Gjuhës Gjermane llogaritet si përparësi)
 • Patenta e vozitjes kategorija B
 • Gatishmëri për udhëtime

Në qoftë se shprehni interesim, dërgoni aplikacionet tuaja në gjuhën Shqipe dhe Angleze/Gjermane në: pavlina.blazevska@rehau.com

Afati i dërgimit të aplikacionit është deri më:  20.11.2019

TAGS: RehauPrishtinë, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3765
Kategoria Të tjera
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC