IBT shpk

Agjent i Shitjes (Komercialist)

	 	 

IBT sh.p.k. shpall konkurs për pozitën:

Agjent i Shitjes (Komercialist)
Për Regjionet: Prizren / Prishtinë / Pejë / Gjilan / Mitrovicë

"IBT sh.p.k" eshte perfaqesues ekskluziv e brendit ABC me produkte higjine shtepiake si: Detergjente, Acid, Zbardhues, Zbutesa, Shampo pllakash, enesh etj.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave të caktuara të shitjes
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kushtet e përgjithshme:

 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
 • Kandidatët duhen të jenë nga Regjionet përkatëse
 • Përvojë pune së paku një vit në shitje apo te ket potencial per shitje edhe nese nuk ka pervoje.
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse nëse posedojnë në e-mail adresën: yll.collaku@ibt-shpk.com dhe Info@ibt-shpk.com

TEK SUBJEKTI TË CEKET POZITA PËR TË CILËN APLIKON.

TAGS: IBT shpk, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3773
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC