Alba Media

Programues PHP/Laravel (2)

	 	 

ALBA-MEDIA, kërkon të bëjë pjesë të skuadrës dy Programues PHP/Laravel.

 kompaninë AlbaMedia ofron zgjidhje për gjdo çështje komplekse. Punojmë për një IT kompani në Holandë që na ofron projekte por dëshirojmë ta marim tregun Shqiptarë. Ne jemi një degë e kompanis në Holandë. Për të ngritur kompaninë në një nivel më të lartë jemi duke kërkuar dy full stack programera. 

Çka presim prej teje Në këtë kompani kryesisht merreni me zhvillimin dhe e funksionaliteteve të aplikacioneve të klientëve. Mireni me zgjidhje në fushën e CMS, CMR, e-commerce, API Design. Jeni team player dhe i kryni projektet me kohë. 

Ne kërkojnë 4+ vjet përvojë profesionale Laravel/PHP7 (E rëndësishme) (I interesuar në) Magento, Drupal 8 / Wordpress MySQL,API + REST,JavaScript, AngularJS, React or Vue.js ,CSS3,Git. Ne ofrojmë Paga varet nga përvoja juaj dhe nga njohuritë që do të sillni me vete. Ju mund të kaloni 10% të kohës tuaj të punës për kohën e studimit, (4 orë në javë) Kontratë e rregullt pune, pagë shumë e kënaqshme dhe progresive (jeni pjesë e fitimeve me bonuse) Kushte shumë të mira pune.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën: albamedia0@gmail.com

TAGS: Alba MediaPrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2907
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC