Shell Kosovo

Mirëmbajtëse

	 	 

Lokacioni: Miradi,Fushë Kosovë

Konkurs: Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Mirëmban pastërtin e objektit të kompanisë,
  • Mirëmban pastërtin e zyrave të kompanisë
  • Sipas nevojës pastron xhamate  dritareve
  • Kryen edhe punë dhe detyra tëtjera që ndërlidhen me pozitën

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

  • Të jetë ambicioze dhe të ketë vullnet për punë
  • Të jetë bashkëpunuese dhe vetë iniziatore për të marrë detyra shtesë në kuadër të kësaj pozite
  • Mos të ketë pengesa ligjore për punë
  • Aftësi për të punuar nën presionin e kohës
  • Preferohet shkollimi I mesëm
  • Preferohet përvoja e punës

Po ashtu transport inga Prishtina në Miradi, Fushë Kosovëdhe anasjelltas,është falas nga ana e kompanisë.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mailit,adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00-17:00 në tel: +38649940014

TAGS:  Shell KosovaPrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3026
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC