Royal - 2

Vende të lira të punës (Slloveni dhe Danimarkë)

	 	 

Zyra Royal 2 shpallë vende të lira pune për shtetet:

Slloveni dhe Danimark

Për shtetin e Sllovenisë vetëm meshkuj

Lëmia e punës: Ndërtimtari

Paga: Ora 9€

Për shtetin e Danimarkës meshkuj dhe femra me mundësi punsimi dhe për cifte

Lëmia e punës për meshkuj: Monitimi I dyerve dhe dritareve,laminat,parket,mjeshtër për knauf dhe kopshtarë për mirëmbajtjen e oborreve.

Lëmia e punës për femra: Pastruese

Paga fikse

Orari I punës: E hënë-Premte 09:00-14:00

Nr.kontaktues : 049/471-712

Për info & detaje gjendemi në rrugën “Garibaldi” përballë kafes MaBelle te Hotel Grandi.

TAGS: Royal-2PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3718
Kategoria Ndërtimtari
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC