Afri Group

Vende të lira të punës (4)

	 	 

Me qëllim të zgjerimit të aktiviteteve vepruese firma Afri Group sh.p.k  përfaqësues ekskluziv i prodhuesve të njohur si: Bonduelle, Merkator-Emba, Bonavita,  Hans Freitag, Mastermacher,Gallina Blanca, Glatz, Colavita, Deroni, Socado, Losus, Gea, Tabasco, Velvet etj shpall konkurs për vende pune si:

KONKURS

 • Supervizor (1)
 • Agjent Shitje (1)
 • Asistente Administrative (1)
 • Recepsioniste (1)

 Kualifikimet për poziten e parë:

 • Te kete titullin bachelor ne ekonomi;
 • Te kete pervoje te punes se paku 1 vite;
 • Te kete njohuri te gjuhes angleze;
 • Te jete e afte te punoj nen presion;
 • Te jete e afte ne organizim dhe menaxhim te kohes dhe puneve;
 • Te jete e afte ne komunikim.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te organizoje punen e merchandiser;
 • Te kontrolloje gjendjen ne terren;
 • Te komunikoje dhe organizoj punet me klientat;
 • Te monitoroje dhe organizoj procesin e puneve;
 • Te kryej pune tjera te cilat i kerkohen nga udheheqesit rreth shitjes.

Kualifikimet për pozitën e dytë

 • Të ketë të mbaruar shkollën e mesme;
 • Së paku dy vite përvojë pune shitje në teren;
 • Të jetë komunikativ, të jetë i vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në shitje;
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimi;
 • Patent shoferi kategoria B.

 Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të vizitojë blerësit sipas planit të dhënë nga menaxheri;
 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve në teren;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun).

Përgjegjësitë dhe detyrat për pozitën e tretë:

   Kualifikimet e kërkuara:

 •   Diplomë të shkollës së mesme, preferohet fakulteti  ekonomik (kontabilitet);
 •   Përvojë pune në administrate së paku 1 vjet;
 •   Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 •   Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 •   Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 •   Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office;
 •   Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze.

Përgjegjësitë dhe detyrat për pozitën e katërt:

 • Mirepritja, informimi, dhe orientimi i palëve;
 • Pranimi i telefonatave dhe pergjigjja ne emailet informuese;
 • Pranon dhe përcjellë porositë dhe dërgesat;
 • Punë tjera të ngjajshme lidhur me pozitën.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e shkollës së mesme, e preferuar diploma universitare ne drejtimet administrative, juridike apo ekonomike;
 • Të ketë përvojë pune te ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje te mire te gjuhes angleze;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të stafit;
 • Të ketë njohuri ne perdorimin e paisjeve te zyres dhe programeve te MS Office;
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë dhe flexibile.

Konkursi mbetet i hapur shtatë (7) ditë nga data e publikimit.

Të gjithë të interesuarit luten të dergojnë CV dhe  një foto në email adresen:

hr@afri-fashion.com

Aplikacionet e dërguara pas mbylljes së konkursit nuk merren parasysh.

TAGS: Afri Group, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3736
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC