Shell Kosovo

Furnizues i restauranteve

	 	 

Konkurs

Furnizues I restauraneve

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës për furnizmin e restauranteve me artikujt të cilët kërkohen.
 • Analizon tregun dhe konkurencën dhe njofton përgjegjësitë për risitë.
 • Gjatë kryerjes së punëve dhe detyrat të punës do të zbatojë dhe do t’I përmbahet politikave dhe procedurave interne të caktuar nga ana e menaxherit të rrjetit të restauranteve.
 • Ruan me besnikëri interesat dhe informacionet konfidenciale të kompanisë.
 • Të respektoj hirarkinë dhe specifikat e kompanisë.
 • Ruajtja e raporteve kolegiale me departamentet dhe sektorë e tjerë te kompanisë.
 • Kryen edhe punën dhe detyrat të tjera që ndërlidhen me pozitën.
 • Për punën e ngarkuar është përgjegjës dhe I raporton te menaxheri I rrjetit I restauranteve.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Të jetë I besushëm dhe I drejtë.
 • Të jetë I gatshëm të punojë në grup dhe individualisht.
 • Të jetë fleksibil dhe I përshtatshëm për të punuar në orar të ndryshëm.
 • Aftësi për të punar nën presionin e kohës.
 • Preferohet shkollimi I lartë.
 • Përvojë pune,minimum 2-vjeqare.
 • Patent shofer kategoria B.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mailit,adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00-17:00 në tel: +38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1938
Kategoria Shitje
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC