ITD Prishtinë

Roje Objekti

	 	 

ITD Prishtine shpk, shpall konkurs per :

Roje Objekti

Përshkrimi i punes

  • Kryen me korrëktesi detyrat e caktuara.
  • Njeh instruksionet e punës të lidhura me postin e punës.
  • Kryen me përpikmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet nga superiori dhe raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre.
  • Zbaton PO Kontrolli i Produkteve me Shmangie nga Konformiteti: raporton çdo shmangie nga konformiteti që konstaton dhe kryen të gjitha detyrat që i ngarkohen për korrigjimin e tyre.

Kriteret

  • Të ketë aftësi të veçanta komunikuese dhe pjekuri.
  • Gadishmëri për të kryer çdo punë që i ngarkohet.
  • Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë punë si roje objekti.
  • Te jete bashkëpunues me superiorët duke dhënë mendime për përmirësimin e punës.

Ju lutem, te specifikohet pozita ne subject kur te aplikoni!

Ju lutem, dergoni CV dhe dokumentet tjera shtese, si Certifikata te shkollimit, trajnimeve etj, ne email adresen: humanresources@itd-ks.com

Afati I fundit per aplikim: 20 Tetor 2019

TAGS: ITD PrishtinePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 839
Kategoria Sigurim
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC