ITD Prishtinë

Product Manager

	 	 

ITD PRISHTINE SHPK, shpall konkurs per:

Product Manager

KËRKESAT BAZË PËR ARSIMIM, KUALIFIKIM, EKSPERIENCË:

 • Bachelor Degree ne Shkenca Kompjuterike, si Inxhinieri Kompjuterike, Elektronike apo te ngjashme me to.
 • Njohuri te mira ne IT. Servera Storage, Network/ Security
 • Eksperience e meparshme punë në ne fushen e teknologjise
 • Njohuri hyrese ne Project Management
 • Aftesi te mira organizative
 • Aftesi te mira komunikuese
 • Te ketë njohuri te mira te gjuhes angleze ne shkrim dhe komunikim.
 • Aftesi te mira te punes ne grup

DETYRA DHE PËRGJEGJËSI:

 • Njeh gamën e produkteve, specifikimet e tyre teknike, konfigurimet standarde dhe opsionet shtesë, limitet dhe mundësitë për upgrade.
 • Njeh produktet konkurrente ne treg dhe avantazhet apo disavantazhet e tyre. Krahason specifikat teknike, çmimet etj, me produktet tona.
 • Bashkepunon me furnitoret ne perzgjedhjen e produkteve ne funksion te zgjidhjes se ofruar te klienteve.
 • Njeh te gjitha veglat e ofruara (portals, configurator tools etj) nga furnitoret e paisjeve per te krijuar oferte te kompletuar teknike dhe financaire.
 • Njeh nivelin e çmimeve të produkteve të tij në tregun vendas.
 • Ne bashkepunim me stafin e shitjes te mbledhe kerkesat e klienteve dhe te pergatise materiale sqaruese dhe prezantuese, mbi produkte ekzistuese dhe te reja ne interes te klientit apo te procesit te shitjeve.
 • Te shkruaje zgjidhjen e kerkuar sipas ekspertizes qe disponon, ne rast kerkese per ofertim.
 • Te ofroje suport pre dhe post sales (te natyres informuese dhe keshilluese).
 • Te dizenjoje/ krijoje specifikimet teknike per projekte, sipas nevojave dhe kerkesave te biznesit.
 • Te raportoje ne menyre frekuente mbi aktivitetin e ushtruar, dhe te sugjeroje hapat e rradhes per te realizuar detyrat/objektivat e përcaktuara.
 • Te kryeje me përpikmëri çdo detyrë të posacme që i ngarkohet nga superiori dhe te raportoje në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre.
 • Njeh mirë sistemin e kodifikimit të produkteve.
 • Bashkëpunon me departamentin e importeve për një ecuri normale të kohës së furnizimit.
 • Te njohe dhe zbatoje me perpikmeri procedurat operacionale, Instruksione Pune dhe rregulloret e punes te lidhura me postin.
 • Është përgjegjës të përgatitet dhe te marre certifikimet që kompania i ngarkon.

Ju lutem, te specifikohet pozita ne subjekt kur te aplikoni!

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@itd-ks.com

Deadline per te aplikuar: 20 Tetor 2019

TAGS: ITD PrishtinePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 805
Kategoria Menaxhment
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC