Monego LLC

Specialist i shërbimit për klientë (Rahovec)

	 	 

Specialist i shërbimit për klientë

Monego LLC është kompani që ofron shërbime financiare, duke përfshirë kredi të shpejta konsumuese “Pagesa një-herëshe” në tregje në zhvillim. Më një eksperiencë të dëshmuar dhe me zyrat kryesore në Prishtinë, kompania për qëllim ka ofrimin e kredive konsumuese dhe shërbimeve tjera mikrofinanciare për individ privat me një proces të kreditim të përshtatshëm për konsumatorët.

Me ekip të përbërë nga ekspertë të teknologjisë financiare, IT dhe shërbimit për klientë, Monego Shpk ofron një ambient inovativ, shoqëror dhe mbështetës me një mundësi për të mësuar dhe për tu zhvilluar profesionalisht. Për shkak të zgjerimit tonë si kompani, ne i ftojmë kandidatët ambicioz për të aplikuar në pozitën e Specialist i Shërbimit për Klientë.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne
 • Pajisje dhe mjete të teknologjisë së lartë
 • Pagë konkurruese
 • Mundësi zhvillimi profesionalisht në një kompani vazhdimisht në rritje

Pozita:

Ne jemi duke kërkuar Specialist të Shërbimit për Klientë për ta përfaqësuar kompaninë tek klientët tanë në Rahovec. Specialisti i shërbimit për klientë do të jetë përgjegjës në asistimin e klientëve me produktet financiare të kompanisë dhe duke e bërë shërbimit e kreditimit shumë më të lehtë.

Specialisti i shërbimit për klientë duhet të jetë analitik, i gatshëm të mësoj gjëra të reja dhe veçanërisht pasionant.

Përgjegjësit kryesore:

 • T'i raportojë direkt Menaxherit të shërbimit për klientë;
 • Identifikimin, vlerësimin dhe zgjidhjen e kërkesa të klientëve;
 • Të krijojë shitje për kompaninë;
 • Kupton dhe i respekton procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e kompanisë;
 • Vlerëson mundësin e kreditimit dhe sigurohet që aplikacionet janë të kompletuar;
 • Përshtatet në punë ekipore dhe;
 • E sjellë një buzëqeshje në vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Eksperience në fushën e shërbimit për klientë dhe BA në fushën relevante;
 • Aftësia e menaxhimit të shumë detyrave në të njëjtën kohë;
 • Komunikim të mirë dhe aftësi të mira në vendimmarrje;
 • Eksperienca në kredi dhënie është një përparësi, por jo e domosdoshme.

Kompania është e determinuar në ofrimin e një ambienti me diversitet dhe të qenurit punëdhënës të barabartë na bënë krenar. Të gjithë kandidatët e kualifikuar do të konsiderohen për punësim në kompaninë tonë pa dallim race, ngjyre, besimi apo gjinie.

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin dhe besonin në kulturën e kompanisë janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën hr@monego.com, me subject “Specialist i Shërbimit për Klientë – Emri i Kandidati – Lokacioni”, duke përfshirë:

 • CV e përditësuar, dhe
 • Përgjigjen për pyetjen në vijim:
  • Na tregoni një apo dy gjëra interesante lidhur me ju të cilat nuk mund ti mësojmë nga CV e juaj?

TAGS: Monego, RahovecKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1247
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Si ta negocioni pagën me punëdhënësin tuaj?
Lexo këtë artikull »