Fresh-co shpk

Agjent i shitjes (1)

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs për pozitën:

 • Agjent i shitjes (1)

Detyrat dhe përgjegjegjësitë:

 • Të vizitoj blerësit sipas planit të dhënë nga menaxheri;
 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve në teren;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun);

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar shkollën e mesme;
 • Së paku dy vite përvojë pune shitje në teren;
 • Të jetë komunikativ, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në shitje;
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit;
 • Patent shoferi kategoria B.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejës, për arsye se vendi i punës do të jetë në Pejë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net . Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

TAGS: Fresh-Co ShpkPejeKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 1497
Kategoria Shitje
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC