Fresh-co shpk

Punëtorë në prodhim (3)

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs për pozitën:

  • Punëtorë në prodhim (3)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim;
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës;

Kualifikimet:

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim;
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese;

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejës, për arsye se vendi i punës do të jetë në Pejë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net . Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

TAGS: Fresh-Co ShpkPejeKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1109
Kategoria Të tjera
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC