NewCo Ferronikeli Complex

Junior i Suportit Servicedesk

	 	 

Ferronikeli Header

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Junior i Suportit Servicedesk

Departamenti: Sistemet e Informacionit

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Përmbledhja e Pozicionit: Specialisti i Suportit Servicedesk instalon dhe konfiguron sistemet kompjuterike, diagnostifikon probleme hardware dhe software si dhe zgjidh problemet teknike apo të programeve që raportohen në Sistemin e Menaxhimit të Kërkesave (Helpdesk), qoftë nëpërmjet telefonit apo në vendin e punës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Instalon dhe konfiguron kompjuterët, programet, sistemet, pajisjet e rrjetit, printerat, skanerat dhe cdo pajisje tjetër
 • Te menaxhoje zgjidhjen e kërkesave të hapura në Helpdesk.
 • Përgjigjje në kohë ndaj problemeve të raportuara në Helpdesk
 • Konfigurimi I llogarive të reja dhe manaxhimi I problemeve të llogarive të përdoruesëve
 • Suport në implementimin e programeve, sistemeve të reja
 • Të marr pjesë në projekte IT sipas nevojes
 • Testim dhe vlerësim I tekonologjive të reja
 • Zëvendëson pajisje ose pjesë sipas nevojave

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë Bachelor
 • Njohuri të mira të Sistemeve Operative të Desktop-eve
 • Aftësi të mira analitike dhe në zgjidhjen e problemeve
 • Njohuri teknike të përditësuara
 • Aftësi komunikuese të shkruara dhe verbale që ju lejojnë të informoni dhe keshilloni qartë të tjerët.
 • Përkushtim personal për të përmirësuar njohuritë dhe aftësitë
 • Aftësi ndërpersonale që ju mundësojne të punoni me njerëz në të gjitha nivelet
 • Njohuri të mira te programeve dhe pajisjeve që përdoren në rrjetin tonë
 • Në gjendje të përballojë stresin / të dorëzojë brenda afateve të ngjeshura
 • Në gjendje të punoj në grup
 • I komunikueshëm dhe I përgjegjshëm
 • I zgjuar dhe I sigurt
 • Mendim Analitik
 • Zgjidhje problemesh

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 10/10/2019, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Junior i Suportit Servicedesk”

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Ferronikeli Footer

Shikime 541
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC