NewCo Ferronikeli Complex

Zyrtar Junior në Logjistikë

	 	 

Ferronikeli Header

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Zyrtarë Junior në Logjistikë

Departamenti: Departamenti i Logjistikës

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon dhe kryen punët në fushën e logjistikës
 • Koordinohet me klientët, furnitorët dhe perditëson/mirëmbanë oraret e shpërndarjes tek Konsumatorët
 • Koordinimin e dërgesave të importit dhe eksportit
 • Komunikim i rregullt me Doganat
 • Përgaditja e raporteve mujore dhe
 • Detyra të tjera të cilat I delegohen

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë bachelor
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe për të demonstruar iniciativë
 • Aftësi për të kryer detyrat dhe për të përmbushur afatet kohore
 • Aftësi të shkëlqyera negociuese dhe organizative
 • Të kenë njohuri të mira të gjuhës angleze ndersa njohja e gjuhëve tjera të huaja është përparësi
 • Të kenë njohuri të mira në përdorimin e MS Office veçanërisht në MS Word dhe Excel

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 10/10/2019, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Zyrtarë Junior në Logjistike”

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Ferronikeli Footer

Shikime 704
Kategoria Logjistikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC