IAS Consulting

Programi i trajnimit KONTABILITETI DHE TATIMET PRAKTIKE me kompjuter

	 	 

| Programi i trajnimit "KONTABILITETI DHE TATIMET PRAKTIKE" me kompjuter |

| 14 Tetor – 13 Dhjetor 2019 |
Aplikoni online në www.iaskos.com | Tel: ๐Ÿ“ฑ 044 206 959 |

๐Ÿ“ŒËshtë trajnimi më i kërkuari në Kosovë, i cili ju përgatit për çështje praktike, që përfshinë 2 module si në vijim:
#Moduli I
โœ… Kontabilitetin përmes kompjuterit
- Regjistrimi i faturave të blerjes dhe shitjes, si dhe
- Transaksione tjera deri në zotërim të programit
#Moduli II
โœ… Tatimet për biznese të vogla dhe korporata (përfshirë OJQ-të)
- Tatimi në paga (TAP)
- Tatimi në fitim (TAK)
- TVSH
โœ… Si të regjistroni një biznes në Kosovë
โœ… Plotësimi i librave tregtar dhe formularëve tatimor
โœ… Regjistrimi i faturave blerëse dhe shitëse
โœ… Përdorimi i raportimit EDI
โœ… Vazhdim i përdorimit të programeve pas njohjës së tatimeve
โœ… Ekstra orë trajnimi për shkathtësitë në punësim
๐Ÿ“ŒNë fund të trajnimit pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të përfitojnë mjaft njohuri dhe do të kenë materiale dhe programe trajnimi adekuate që të menaxhojnë kontabilitetin dhe tatimet në ndonjë biznes!

๐Ÿ“Œ Përfitimi shtesë në fund të trajnimit;
- Një laptop (një pjesëmarrës)
- Dy #programe për mbajtje të kontabilitetit (për të gjithë)
- Një #program për paga (për të gjithë)
- Mundësi për praktikë dhe #punësim nga partneri ynë strategjik KosovaJob dhe Human Power.

๐Ÿ“Œ Kohëzgjatja e trajnimit;
- Trajnimi zgjatë 8 javë,
- Orarin e saktë mund ta shihni si në tabelën pranë formularit të aplikimit

๐Ÿ“Œ Çmimi total i trajnimit për 8 javë;
Qyteti #Prishtinë:
Gr.(1) ora 10:00 - 11:30, çmimi 100€ - Çmimi total i trajnimit
Gr.(2) ora 13:30 - 15:00, çmimi 100€ - Çmimi total i trajnimit
Gr.(3) ora 16:30 - 18:00, çmimi 100€ - Çmimi total i trajnimit
Gr.(4) ora 18:10 - 19:45, çmimi 100€ - Çmimi total i trajnimit
Gr.(5) – ora 10:00 - 14:30, çmimi 100€ - çdo të Shtunë
Trajnimi mbahet 3x në javë përvec ditës së Shtunë!
............................................................................
Qyteti #Prizren:
Gr.(6), ora 17:30 - 19:15, çmimi 100€ - Çmimi total i trajnimit
Trajnimi mbahet 2x në javë!
...........................................................................
Qyteti #Pejë:
Gr.(8), ora 10:00 - 14:30, Çmimi total i trajnimit 100€ - cdo të Shtunë ..............................................

๐Ÿ“Œ- Trajnimi mund të paguhet në 2 pjesë, me rastin e regjistrimit duhet të bëhet pagesa e parë 60 Euro, ndërsa mbetja në muajin e dytë të trajnimit. Pagesa e avansit rezervon vendin, jo vetem aplikimi.
- Në çmim janë të përfshira të gjitha materialet; (literatura, materiale tjera dhe çertifikata)

๐Ÿ“Œ Çertifikata:
- Secili pjesëmarrës aktiv, në fund të trajnimit do të pajiset më një “certifikatë” që dëshmon ndjekjen e një trajnimi praktik në kontabilitet.

๐Ÿ“Œ Regjistrimi i kandidatëve,
- Online në www.iaskos.com apo në zyret tona në Prishtinë:
Rruga “Zija Shemsiu, U3 – H102, Nr.10, Kati II - Ulpianë (nën shkollën fillore Hasan Prishtina apo përballë furrës Graniti) (Tel: 044/206-959 apo 045/653-056)
- Prizren dhe Pejë bëhet online

๐Ÿ“ŒJu mund të regjistroheni në adresën e mësipërme çdo ditë, e Hënë – e Premte prej orës 08:00 deri në 16:00

IAS Consulting

TAGS: IAS ConsultingPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1813
Kategoria Kontabilitet
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinรซ
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC