NT Charlie

Merchandiser

	 	 

POZITA: MERCHANDISER

Butiku “ CHARLIE” Grand Store, hap konkurs per nje person kreativ dhe ambicioz ne fushen e modes dhe dizajnit.

Detyrat kryesore:

  • Të punoni me stilimin, vitrinat dhe hapësirat në dyqan.
  • Organizimin, renditjen dhe pozicionimin e furnizimit nga koha e arritjes në dyqan..
  • Regullimi dhe mirëmbajtja e aspektit vizual të të gjitha produkteve në dyqan.
  • Udhëheqja e stafit në aspektin vizual te dyqanit dhe atë të stilimit.  

Kualifikimet :

  • Njohuri në mode.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.   
  • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor, me pozitivitet.
  • Perparesi kane kandidatet me Diploma Universitare në  Marketing, Dizajn i Modës ose në fusha të ngjajshme.
  • Përvoja në fushen e kërkuar, favorizon kanditatin.  

Kanditatet që plotësojnë kriteret e mësiperme, luten që të dërgojnë CV-ne në e-mail: charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI –MERCHANDISER.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

TAGS: NT CharliePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 1023
Kategoria Shitje
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC