Maxi Group

Udhëheqës i grupit - 8 pozita (Team Leader në Call Center)

	 	 

UDHËHEQËS I GRUPIT

8 POZITA

(Team Leader në Call Center)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Motivoni secilin anëtar të ekipit përmes trajnimit dhe menaxhimit të qëndrueshëm.
 • Sigurohuni që të gjitha shënimet të plotësohen nga secili anëtar i ekipit.
 • Kryeni trajnime për ekipin në aftësitë e kërkuara dhe ndryshimet operacionale.
 • Vlerësoni dhe identifikoni pikat e forta dhe mundësitë e secilit anëtar të ekipit.
 • Koordinoni me departamentet e tjera në lidhje me veprimet e ndërmarra nga anëtarët për të mbajtur një komunikim të mirë ekipor.
 • Komunikoni me klientët për shqetësimet që lidhen me llogarinë, nëse është e nevojshme.
 • Sigurohuni që të gjitha dokumentet që lidhen me ekipin e caktuar të ruhen
 • Kryen detyrat e Menaxherit duke u koordinuar me të gjithë drejtuesit e tjerë të ekipit për të përmbushur qëllimet e departamentit.
 • Kryeni detyrat e kërkuara për të ruajtur nevojat operacionale të ekipit.

Kualifikimet:

 • Njohja e mirë e gjuhës Gjermane (minimum B2, obligative)
 • Tregon aftësi të jashtëzakonshme në shitje dhe njohuri të forta në menaxhimin e operacioneve.
 • Aftësi të shkëlqyera motivuese ekipore dhe individuale.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi; me shkrim dhe me gojë.
 • Njohuri të mira në Kompjuter, (Office, veçanërisht Excel).
 • Minimum pervoje prej dy vitesh në shitje.
 • Aftësi të shkëlqyera për menaxhimin e kohës.
 • Njohuri mbi procesin e shitjes.
 • Vëmendje e forta ndaj detajeve.

Paga deri në 1500.00 Euro + extra bonuse javore, mujore, vjetore.

CV (në formatin e Euro-Pass).

Aplikoni në maxigroupkosovo@gmail.com

TAGS: Maxi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1468
Kategoria Menaxhment
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC