Altupharma

Përfaqësues/e mjekësor/e

	 	 

Altupharma Pharmaceuticals Sh.a shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim:

Përfaqësues/shitës mjekësor/e

Detyrimet dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Kryen veprimtari prezentimi dhe marketingu tek meket, dhe farmacistet
  • Merr pjesë aktive në të gjitha takimet profesionale dhe ngjarjet e rëndësishme për promovimin e produkteve nga portofoli i kompanisë;
  • Së bashku me eprorët përcakton dhe zbaton qëllimet e shitjeve për rajonin që është përgjegjës;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë universitare në Farmaci, Mjekësi, Stomatologji, Kimi, Biologji
  • Të flasë rrjedhshëm Tuqisht dhe Anglisht
  • Licenca e shoferit - kategoria B.

Kanë përparësi banorët e:  Prishtinës, Gjakovës, Pejës

Mosha: 22-30vjet

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me foton tuaj në adresën e mëposhtme: e-mail: konkurs.altupharma@gmail.com

Tel: +383 45 322 359

TAGS: AltupharmaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1994
Kategoria Shëndetësi
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC