Climasan

Furnizues

	 	 

Climasan ka hapur konkurs pune për pozitën "Furnizues"

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Analizon tregun dhe konkurrencën dhe njofton përgjegjësinë për risitë
 • Është përgjegjës për furnizimin e depos me artikujt të cilët i kërkohen
 • Gjatë kryerjes së punëve dhe detyrave të punës do të zbatojë dhe do t’i përmbahet politikave dhe procedurave interne të caktuara nga ana e Menaxhmentit
 • Ruan me besnikëri interesat dhe informacionet konfidenciale të kompanisë
 • Kryen edhe punë dhe detyra të tjera që ndërlidhen me pozitën
 • Për punën e ngarkuar është përgjegjës dhe i raporton Drejtorit Operacional

Kriteret

 • Minimumi 2 vitë pervojë pune në pozita të ngjashme
 • Preferohet shkollim i lartë
 • Të jet i besueshëm dhe i drejtë
 • Të jetë i gatshëm të punojë në grup dhe individualisht
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për të punuar në orar të ndryshëm
 • Të posedojë patentë shofer kategoria B

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në email adresën: info@climasan-ks.com, afati i aplikimit është i hapur deri me daten 10.10.2019.

Shikime 1284
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC